Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 00:52

شاهی قورمه

شاهی قورمه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر 

برنج 2 پیمانه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

روغن به میزان لازم

گوشت گوسفندی خرد کرده 200 گرم

سیر له کرده 1 حبه

پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری

ادویه گراماسالا یک قاشق چایخوری

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

پودر بادام هندی یا بادام زمینی 3 قاشق‌سوپخوری

خامه یک قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده یک قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

برنج را آبکش کنید و دم بگذارید.

آن گاه پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود.

گوشت، سیر و زنجفیل را نیز افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

سپس ادویه ها و کمی بعد خلال پسته و پودر بادام را بیفزائید و خوب تفت دهید تا مواد کاملا تفت بخورند.

حالا آب را افزوده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.

اکنون خامه، ماست و گشنیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و به خورش بیفزائید و اجازه دهید تا به خورد خورش بروند و خورش بخوبی جا بیفتد.

اینک حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با چلو سرو نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیشور و شیرینشاهی قورمهدستور تهیه شاهی قورمهروش تهیه شاهی قورمهطرز تهیه شاهی قورمه تعداد بازديد: 10320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است