Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 آذر 1399 - 03:17

كباب بُناب | طرز تهیه کباب بناب

كباب بُناب | طرز تهیه کباب بناب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب بناب:

قلوه‌گاه، سردست و ران گوسفند 1 كیلوگرم

 

پیاز ریز خردكرده 220 گرم

 

نمك به میزان لازم

آشپزباشی- بهروز خورشیدی

 طرز تهیه کباب بناب:

ابتدا گوشت را چرخ كنید. آن‌گاه پیاز و نمك را به آن بیفزائید و این مخلوط را روی تخته بریزید و ساطوری كنید تا نرم و چسبنده شود. سپس هر بار به اندازه 250 گرم از گوشت را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.

حالا گوشت به سیخ كشیده را روی آتش كباب كنید تا مغز پخت و برشته شود. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس بكشید و با گوجه‌فرنگی، پیاز، خیارشور و ... بیارائید.

 

برچسب ها: کبابآموزش کبابكباب بُنابمواد لازم کبابتهیه کبابآشپزی با کبابمواد اولیه کباب بناب تعداد بازديد: 1577 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است