Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:59

رول مرغ سوخاری با سبزيجات

رول مرغ سوخاری با سبزيجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

كرفس 30 گرم

روغن مايع به ميزان لازم

مرغ چرخكرده 150 گرم

نخود فرنگي پخته 50 گرم

هويج پخته150 گرم

سيب‌زمینی پخته و مکعبی خرد كرده 150 گرم

جوز هندی رنده كرده يك پينچ

پودر زنجفيل يك‌چهارم قاشق چايخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

پودر سير يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌‌مرغ 4 عدد

آرد 75 گرم

شير 125 ميلي‌ليتر

پنير موزارلا رنده كرده 100 گرم

سفيده تخم‌مرغ 3 عدد

آرد سوخاری به ميزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

كرفس و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود.

آن‌گاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا نخودفرنگی، هويج، سيب‌زمینی، جوز، زنجفيل، نمك، فلفل و سير را بيفزائيد و تابه را از روی حرارت برداريد و كنار بگذاريد.

سپس تخم‌مرغ، آرد و شير را مخلوط كنيد و از صافی عبور دهيد، ته تابه مناسبی را چرب كنيد و تابه را روی حرارت بگذاريد هر بار قدری از مايه را در تابه بريزيد و با حركت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش كنيد.

يك طرف كرپ كه پخته شد آن را زير و رو كنيد. به همين ترتيب كرپ‌ها را بپزيد. اينك پنير را با مواد فراهم كرده اضافه كنيد و هر بار روي هر كرپ قدری از مايه بريزيد و آن را رول كنيد.

حالا روغن را در ظرف گودی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس هر بار رول‌ها را در سفيده زده شده بزنيد و در آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.

برچسب ها: پیش غذاآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با گوشت مرغغذای سبکغذای سادهرول مرغ سوخاری با سیزیجاترول مرغ سوخاری تعداد بازديد: 1430 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است