Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:55

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

مرغ پر شده  با پنیر موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 4 تکه

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

روغن زیتون به میزان لازم

پنیر ورقه‌ای دالیا  یک بسته

گوجه‌فرنگی برش زده 2 عدد

برگ ریحان به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 سینه‌های مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید.

روی هر سینه را 3-4 شکاف ایجاد کنید و آن را در روغن تفت دهید.

حالا مرغ را از تابه بیرون آورید کمی صبر کنید تا خنک شود.

اینک در لابه‌لای هر شکاف یک ورقه پنیر، یک ورقه گوجه‌فرنگی و چند برگ ریحان قرار دهید.

سپس به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد آن را بپزید تا برشته شود.

اکنون برای پذیرائی سینه‌های مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس دلخواه سرو نمائید.

برچسب ها: مرغمرغ شکم پرآشپزباشیشور و شیرینمرغ پرشده با ژنیر تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است