Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 10:31

كباب شامی

كباب شامی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب شامی:

گوشت بدون چربی خردكرده 500 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

 

آرد نخودچی  300 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

زعفران حل‌كرده  یك دوم قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی  به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کباب شامی

گوشت و پیاز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا گوشت، كاملاً نرم شود. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی، تخم‌مرغ، زعفران و مقداری آب به آن بیفزائید و باز هم چند ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً مخلوط و یكدست شود.

حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا كاملاً داغ شود. سپس هر بار قدری از مایه را در روغن بریزید و آن را با قاشق، صاف، گرد و نازك نمائید و صبر كنید تا هر دو طرف شامی، برشته و طلائی رنگ شود اینك شامی‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکبابآشپزباشیشامیكباب شامیروش تهیه كباب شامیمواد لازم كباب شامی تعداد بازديد: 4422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است