Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 00:47

ساندویچ مرغ کبابی

ساندویچ مرغ کبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سس کچاپ................. 1 پیمانه

سس خردل .................1 پیمانه

شکر قهوه‌ای .................یک‌سوم پیمانه

سیر خردشده .......................3 حبه

سویاسس.................... یک‌دوم پیمانه

پیاز خردشده.................. 1 عدد

ران مرغ ...............4 عدد

روش‌تهیه

همه مواد را مخلوط کرده و روی ران‌های مرغ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ به خوبی بپزد، سپس مرغ‌ها را جدا کرده و خرد کنید و در ظرفی دیگر بریزید و سس مرغ را مجدداً کمی جوشانده و روی مرغ خردشده بریزید و آن را روی نان همبرگری ریخته و همراه سس سرو نمایید.

برچسب ها: ساندویچساندویچ مرغساندویچ مرغ کبابیآموزش اشپزیطرز تهیه ساندویچ مرغ کبابی تعداد بازديد: 286 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است