Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 11:28

مرغ ترش | طرز تهیه مرغ ترش

مرغ ترش | طرز تهیه مرغ ترش

shooroshirin5

0 0

آسان

06 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش:

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

مرغ خرد كرده 800 گرم

 

لپه 40 گرم

 

سبزی خرد كرده (گشنیز، نعنا، چوچاق و خالواش) 400 گرم

 

آلو ترش جنگلی 100 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 150 گرم

 

رب انار یا رب نارنج 3 قاشق سوپخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 ‌پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه مرغ ترش:

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس لپه، سبزی، آلو، گردو، رب انار، آب، نمك و فلفل را نیز درون قابلمه بریزید و مرغ را روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید خورش جا بیفتد.

اینك تخم‌مرغ را كم كم به خورش بیفزائید، پیوسته هم بزنید و صبر كنید تخم‌مرغ بپزد. حالا خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش خورشآشپزی با مرغانواع خورشتغذای شمالیمرغ ترشرب انارطرز تهیه مرغ ترش تعداد بازديد: 1800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است