Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 10:24

كته كباب | طرز تهیه کته کباب

كته كباب | طرز تهیه کته کباب

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه کته کباب به مواد زیر نیاز داریم:

برنج مرغوب ایرانی (5 پیمانه) 750 گرم

 

آب 750 میلی‌لیتر

 

نمك برای كته یك‌و‌نیم قاشق چایخوری

 

گوشت راسته‌ی گوسفند یك‌ونیم كیلوگرم

 

نمك برای كباب به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کته کباب:

برنج را بشوئید و یك‌ساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آن‌گاه آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید.

همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).

حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید.

اینك گوشت را به اندازه‌ی 2 بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.

یادآوری: برنج در شرایط آب و هوائی خشك، به آب بیشتر و در مناطق مرطوب به آب كمتری نیاز دارد.

 

برچسب ها: کبابآموزش کبابانواع کبابدستور تهیه کبابغذای کبابیغذای شمالیكته كبابکباب کردن تعداد بازديد: 3941 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است