Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:04

خورک مرغ و بالزامیک

خورک مرغ  و بالزامیک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

سرکه بالزامیک 125میلی‌لیتر(یک‌دوم پیمانه)

شکر قهوه‌ای 3 قاشق سوپخوری

سس سویا 80میلی‌لیتر(یک‌سوم پیمانه)

سیر له کرده 2 حبه

رب انار 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پیازچه خرد کرده یک‌دوم پیمانه

ران مرغ 8 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در ظرف مناسبی سرکه بالزامیک، شکر قهوه‌ای، سس سویا، سیر، رب انار و آب را بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مرغ را در سس قرار دهید و روی حرارت اجاق آن را به مدت 20 دقیقه بپزید.

هرازگاهی آن را زیر و رو کنید.

سپس پیازچه را اضافه کنید و با حرارت ملایم مرغ را بپزید تا سس غلیظ شود.

حالا خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و با سبزیجات دلخواه آن را بیارائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیخوراک مرغطرز تهیه خوراک مرغآشپزباشیشور و شیرینخورک مرغ و بالزامیکدستور تهیه خوراک مرغروش تهیه خوراک مرغ تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است