Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:19

تاس کباب | طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب | طرز تهیه تاس کباب

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه تاس کباب:

راسته‌ی گوساله 750 گرم

 

پیاز حلقه‌كرده 4 عدد

 

سیب زمینی حلقه‌كرده 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

گرد لیمو 1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

روغن 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

طرز تهیه تاس کباب: 

گوشت راسته را به شكل ورقه‌های نازك ببرید.

آن‌گاه هر تكه را بكوبید تا نازك شود. حالا تكه‌های گوشت را كف قابلمه بچینید.

پیازها را نیز روی تمام سطح گوشت قرار دهید و با مقدار كافی آب، روی اجاق بگذارید و آن را بپزید.

اكنون سیب زمینی‌ها را همراه با نمك، فلفل، زعفران و گرد لیمو، به آن بیفزائید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را قدری در روغن تفت دهید.

یك‌دوم پیمانه آب به آن اضافه كنید و روی مواد بریزید و آن را با حرارت ملایم بپزید تا تاس‌كباب جا بیفتد.

اكنون تاس‌كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیتاس کبابدستور تاس کبابمواد لازم تاس کبابروش تهیه تاس کبابآموزش تاس کباب تعداد بازديد: 2053 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است