Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:14

اكبر جوجه | طرز تهیه اکبر جوجه

اكبر جوجه | طرز تهیه اکبر جوجه

shooroshirin5

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

جوجه‌ی ‌محلی 2 عدد (1/300-1/500 كیلوگرم)

 

نمك به میزان لازم

 

روغن و كره‌ی حیوانی 1 كیلوگرم

 

رب‌انار 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه اکبر جوجه:

جوجه را پاك كنید و بشوئید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، به میزان لازم آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس جوجه را همراه با نمك در آب جوش بریزید و بگذارید نیم‌پز شود.

حالا جوجه را از آب جوش درآورید و در صافی قرار دهید. اكنون روغن و كره‌ی محلی را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

اینك جوجه را درون روغن بگذارید و روی حرارت متوسط برشته كنید. آن‌گاه اكبرجوجه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با رب انار میل كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای روغن جامد از مخلوط 500 میلی‌لیتر روغن مایع و 500 گرم كره‌ی حیوانی استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای شمالیآشپزی شمالیروش تهیه اکبر جوجهدستور اکبرجوجهاکبرجوجه تعداد بازديد: 1405 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است