Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 04:52

بریانی

بریانی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت سردست و دندة خرد کرده................. یک کیلو و دویست گرم

پیاز................. 1 عدد درشت

نمک، فلفل و زردچوبه ...............به میزان لازم

برگ نعنای تازه................. 50 گرم

دارچین............... به میزان لازم

زعفران حلکرده .................2 قاشق سوپخوری

خلال بادام ..............برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش تهیه

گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیم‌پز شود. آن‌گاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید. حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم پیمانه از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اینک کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب سازید و قدری دارچین بپاشید. حالا هربار به اندازة نارنگی از مایة بریانی بردارید و در قالب بگذارید و بفشارید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بریانی برشته شود. اکنون بریانی را روی نان برگردانید و با خلال بادام بیارائید.

 

یادآوری

چنانچه کفگیر بریانی در دسترستان نبود، می‌توانید از تابة کوچکی استفاده کنید.

برچسب ها: بریانیطرز تهیه بریانی تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است