Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 17:06

كباب لقمه | طرز تهیه کباب لقمه

كباب لقمه | طرز تهیه کباب لقمه

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت کباب لقمه

فیله و قلوه‌گاه گوسفندی چرخكرده از هر كدام 500 كیلوگرم

 

پیاز رنده كرده و آب گرفته 200 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی 500 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب لقمه:

ابتدا گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و ورز دهید تا چسبنده شود، بعد آن را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه هر بار به اندازه 150 گرم از مخلوط گوشت را بردارید و به سیخ بكشید. سپس با دست مرطوب به آن فرم دهید. اینك سیخ‌های گوشت را روی آتش كباب كنید و همراه با گوجه‌فرنگی كبابی و چلو میل كنید.

یادآوری: معمولاً هنگام به سیخ كشیدن كباب لقمه گوشت را به فاصله هر 5سانتیمتر، به سیخ می‌فشارند و به همین جهت به آن كباب لقمه گفته می‌شود.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب لقمهمواد لازم کباب لقمهآشپزی کباب تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است