Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:07

خوراک مدیترانه‌ای

خوراک مدیترانه‌ای

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

هویج حلقه‌ای خرد کرده  1 عدد

کرفس خرد کرده 3 ساقه

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خرد کرده 1 عدد

کلم براکلی 150 گرم

گل کلم 100 گرم

فیله گوجه فرنگی 4 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سیر له کرده 1 حبه

آب نارنج به میزان لازم

زیتون سیاه 15 عدد

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن زیتون، هویج، کرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم سبزیجات را تفت دهید. آن گاه براکلی، گل کلم و فیله گوجه فرنگی را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را اضافه کنید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا سبزیجات بپزند. سپس آب ناریج و زیتون را بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی برای پذیرایی بکشید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیمعصومه عیوضیخوراک مدیترانه ای تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است