Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 18:06

سوفلۀ ميگو

سوفلۀ  ميگو

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

ميگو تميز كرده 250 گرم

سير له كرده 2 حبه

آبليموی تازه 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

روغن به ميزان لازم

هويج خرد كرده و پخته يك دوم پيمانه

سيب‌زمینی پخته و خرد كرده يك پيمانه

پيازداغ 2 قاشق سوپخوری

ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

كره 50 گرم

آرد 50 گرم

شير 500 میلیليتر (2 پيمانه)

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پنير موزارلا رنده كرده 150 گرم

سفيده تخم‌مرغ 4 عدد

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ميگو، سير، آبليمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت يكساعت با درپوش در يخچال نگه‌داری كنيد تا مزه‌دار شود.

حالا قارچ را به همراه کمی روغن در تابه مناسبی تفت دهيد. سپس در ظرف مناسبی ميگو،‌ قارچ، هويج،‌ سيب‌زمینی، پيازداغ، ادویه كاری و گشنيز را مخلوط كنيد.

اينك كره را در ظرف مناسبی به همراه آرد تفت دهيد، سپس شير را بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا سس غليظ شود. زرده‌ها را یکی یکی بيفزائيد و سس را هم بزنيد.

حالا نمك و فلفل را افزوده و سس را از روی حرارت برداريد و با مخلوط فراهم كرده و نیمی از پنير تركيب كنيد.

اكنون سفيده را خوب بزنيد تا سفيد و سبك شود و با مخلوط به آرامی تركيب كنيد و در ظرف مناسب سوفله كه چرب كرده‌ايد بريزيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد و در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بپزيد. در صورت دلخواه برای اينكه سوفله لطيف‌تر شود آن را به روش بن‌‌ماری بپزيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع سوفلهآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوفله میگو تعداد بازديد: 1978 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است