Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 خرداد 1403 - 03:42

شیش‌انداز

شیش‌انداز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

مغز گردو آسیاب کرده 300 گرم

روغن  به میزان لازم

زردچوبه یک‌سوم قاشق چایخوری

بادمجان ورقه‌ای سرخ کرده  5 عدد

پیاز سرخ کرده  3 قاشق سوپخوری

دارچین  یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک  یک‌دوم قاشق چایخوری

رب انار  2-3 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - کیان رجبر

گردو را با مقدار بسیار کمی روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه آب را بیفزائید و زردچوبه را نیز اضافه کنید تا گردوها به روغن بیفتد.

حالا بادمجان و پیاز را  همراه با اندکی دارچین، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید تا بادمجان بپزد و آب اضافه کاملا کشیده شود.

سپس رب انار را بیفزائید. می‌توانید این غذا را همراه با برنج و یا نان میل نمائید.

یادآوری: اگر بادمجان‌ها به صورت ورقه‌ای سرخ شود می‌بایست در انتها کلیه مواد به وسیله گوشت‌کوب، کوبیده شود، در غیر این صورت می‌توانید بادمجان‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک سرخ نمایید تا در طول فرایند پخت آرام آرام یکدست شود.

برچسب ها: غذای شمالیآشپزباشیکیان رنجبرغذای سنتی ایرانیشیش انداز تعداد بازديد: 1347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است