Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:45

گراتن هویج و کدوسبز

گراتن هویج و کدوسبز

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخکرده 400 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد و سرخکرده 4 قاشق سوپخوری

پیاز سرخکرده 2 قاشق سوپخوری

کدوی حلقه‌ای خرد کرده 7 عدد متوسط

هویج پخته و حلقه‌ای خردکرده 6عدد

سس سفید  1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، جعفری و پیازداغ را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

اینک کف ظرف نسوزی را قدری چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا کدو و هویج را روی سطح گوشت قرار دهید، سپس سس سفید و پنیر را بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20-30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلائی رنگ شود.

برچسب ها: گراتنانواع گراتنآشپزباشیمریم نویدی زادهگراتن سبزیجات تعداد بازديد: 2123 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است