Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 10:51

اسپرینگ رول

اسپرینگ رول

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

هویج رشته‌ای خرد کرده 1 پیمانه

روغن برای سرخکردن به میزان لازم

ترب رشته‌ای خرد کرده 1 پیمانه

جوانه ماش یک دوم پیمانه

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

قرص عصاره بره 2 عدد

پنیر پارمسان یک دوم پیمانه

خمیر فیلو به میزان لازم

کره آبکرده 50 گرم

ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

روش تهیه

هویج را با 2 قاشق روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق 5 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه هویج، ترب، جوانه ماش، نخودفرنگی و عصاره پودر کرده را مخلوط کنید. حالا پنیر را بیفزائید و با مواد ترکیب کنید. سپس هربار روی خمیر فیلو به ابعاد 14×18 سانتیمتر قدری از مواد فراهم کرده بریزید، اطراف خمیر را با آب مرطوب کنید و به صورت رول آن را بپیچید، در سینی مناسبی بچینید و رویش را با کره آغشته کنید.

اینک سینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه با دمای 180درجه سانتیگراد در فر بپزید تا طلایی رنگ شود.اسپرینگ رول را می توانید با سس میل کنید.

برچسب ها: آشپزی با خمیر فیلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشاسپرینگ رول تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است