Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:02

فاج تيراميسو

فاج تيراميسو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

شكلات چيپسي     ٤٠٠ گرم

شير عسلي    ٢٥٠ گرم

اسانس وانیل      یک دوم قاشق چایخوري

آب جوش    یک قاشق سوپخوری

پودر قهوۀ اسپرسو       یک قاشق چايخوري

پنير خامه‌اي     ١۲۵گرم

پودر شکر      ٨٠ گرم

خامۀ ‌فرم گرفته قنادی    ۱۵۰ گرم

پودر كاكائو   یک قاشق چايخوري

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب مربع را به اندازۀ 20×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از لبۀ قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه شكلات و شير عسلي را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بعد وانيل را بیفزائید.

سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.

حالا آب و قهوه را با هم مخلوط كنيد و پنير خامه‌اي و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد.

اکنون محلول قهوه را به آن بیفزائید و بعد خامه را درون این مایه بریزید.

اینک مایۀ فراهم کرده را روی مخلوط شکلات و شیر عسلی (در قالب) بریزید و دوباره آن را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد.

سپس پودر كاكائو را رويش الك كنيد و فاج تیرامیسو را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید.

برچسب ها: شکلاتتیرامیسوکاکائوآشپزباشیشور و شیرینفاج تيراميسو تعداد بازديد: 1048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است