Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:51

گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گل کلم 500 گرم

نمک به میزان لازم

تخم مرغ همزده 2 عدد

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گل‌کلم را بشوئید و به تکه‌های مناسبی خرد کنید. آن‌گاه قدری آن را با آب و نمک بپزید و مراقب باشید نرم نشود (حدودا 5 دقیقه) در آبکش بریزید.

حالا هر قطعه را در تخم‌مرغ، نمک و زعفران مخلوط کرده بغلتانید و سپس در آرد سوخاری. اینک در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. می‌توانید با انواع سس میل کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشگل کلمگل کلم سوخاریاموزش انواع پیش غذا تعداد بازديد: 1509 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است