Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 22:30

سبزيجات گريل شده با سس مركبات

سبزيجات گريل شده با سس مركبات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

روغن كنجد(زیتون) 3 قاشق سوپخوري

بادمجان دلمه‌ای با پوست حلقه‌ای خرد كرده  2 عدد

فلفل دلمه‌ای  رنگی حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

كدو سبز با پوست حلقه‌اي خرد كرده 2 عدد

سیب زمینی با پوست حلقه ای خرد کرده 2عدد

پياز قرمز حلقه‌اي خرد كرده 1 عدد

قارچ درشت ورقه‌ای خرد كرده  2 عدد

هويج حلقه‌ای خرد كرده  1 عدد

پرتقال حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

آرد ذرت  1قاشق غذاخوری

آب پرتقال تازه 300 ميلي‌ليتر (يك و يك‌چهارم پيمانه)

پنير توفو خرد كرده  100 گرم

بلال پخته و حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

آبليمو يا آب نارنج 2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

اورگانو 1 قاشق چايخوري

جعفری تازه براي تزئين

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه بادمجان، فلفل دلمه‌ای، كدو، سيب‌زمینی، پياز، قارچ و هويج را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس پرتقال را افزوده و يك دقيقه ديگر آن را تفت دهيد.

در اين ميان آرد ذرت، آب پرتقال و آبليمو را در ظرف مناسبی بريزيد و روی اجاق با حرارت ملايم هم بزنيد تا سس غليظ شود.

سپس سبزيجات تفت داده شده، پنير و ذرت را در ظرف مناسبی بريزيد، رويش نمك، فلفل و اورگانو بپاشيد، با جعفری آن را بيارائيد و به همراه سس فراهم كرده سرو نمائيد.

برچسب ها: غذای گیاهیآشپزباشیمعصومه عیوضیسبزیجات گریل شده تعداد بازديد: 2898 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟