Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 03:03

پاکورای کلم پیچ

پاکورای کلم پیچ

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم 6-8 نفر

آرد نخودچی 200 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد برنج 50 گرم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل یک چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

نمک به میزان لازم

زیره آسیاب کرده یک دوم قاشق چایخوری

کلم پیچ رشته‌ای خرد کرده  4 پیمانه

پیاز ریز خرد کرده  1 عدد

فلفل سبز ریز خرد کرده  2 عدد

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

آرد نخودچی، تخم‌مرغ‌ها، آرد برنج، زردچوبه، فلفل قرمز، زنجفیل، سیر، نمک و زیره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه کلم، پیاز و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا روغن را در ووک بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه پاکورا را با دست مرطوب فرم دهید و درون روغن داغ سرخ کنید.

اکنون پاکورا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

یادآوری: پاکورا را می‌توانید به همراه سس‌های مختلف میل کنید.

برچسب ها: کلم پیچآشپزباشیمرضیه مرشدیانواع پاکوراپاکورای کلم پیچانواع غذا با کلم پیچ تعداد بازديد: 1806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است