Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:16

شیرینی شکلات گردویی

شیرینی شکلات گردویی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ........................یک عدد

آرد...............150 گرم

پودر کاکائو.................40 گرم

کره‌ی نرم(يا مارگارین)...............110 گرم

شکر..................150 گرم

شیر.................2 قاشق سوپخوری

وانیل..................یک‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خرد شده.................130 گرم(آسیاب شده)

 

مواد لازم براي رویه:

شکلات ساده....................80 گرم

روغن جامد...................یک قاشق چایخوری

روش‌تهیه

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید. زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ را از هم جدا كرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک كرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از زدن، زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه شیر و وانیل به مخلوط اضافه کنید. مواد خشک الک شده را بیفزایید تا خمیر صاف و یک‌دستي به دست آید. خمير را در یک کیسه فريزر به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ را کمی بزنید. از خمیر استراحت دیده به اندازه‌ی یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. گلوله را در سفیده‌ی تخم‌مرغ غلطانده و در گردو فرو ببرید. خميرها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته‌اید، بچینید و وسط آنها را با ته قاشق چوبی کمی فشار دهید. شيريني را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج كردن از فر روی پنجره‌ی سیمی خنک کنید. شکلات و روغن را با هم به روش بن‌ماری ذوب كرده و درون سوراخ‌ها با آن پر کنید.

برچسب ها: شیرینی گردوییطرز تهیهشیرینی شکلات گردوییطرز تهیه شیرینی شکلات گردویی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است