Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:11

كلوچه بیسكویت بادام

كلوچه بیسكویت بادام

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم شده 125 گرم

شكر دانه ریز 150 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آرد 300 گرم

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر  2 قاشق سوپخوری

مربای پوست پرتقال بدون شربت 40 گرم

كشمش خرد كرده 80 گرم

پودر بادام 2 قاشق سوپخوری

خمیر مارسیپان 100 گرم

مارمالاد زردآلو 2 قاشق  سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

كره، شكر و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و روشن شود. آن‌گاه مواد خشك و شیر را یك در میان بیفزائید و هم بزنید. سپس مربای پوست پرتقال و كشمش را افزوده و مخلوط كنید. حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر برداشته و به شكل توپ درآورید.

اكنون پودر بادام را به خمیر مارسیپان بیفزائید و آن را به قطر نیم سانتیمتر رول كنید. حالا هربار به اندازه 4 سانتیمتر از خمیر مارسیپان را ببرید و روی شیرینی‌ها كه با شیر مرطوب كرده‌اید به شكل بعلاوه بگذارید. اینك شیرینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون شیرینی‌ها را از فر درآورید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.   

 

برچسب ها: كلوچه بیسكویت بادامکلوچه بیسکویتبیسکویت بادامبیسکویتبادام تعداد بازديد: 789 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است