Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:55

بیسكویت‌های دارچینی

بیسكویت‌های دارچینی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره نرم 200 گرم

 

پودر شكر 125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  3 عدد

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط دارچین و شكر (شكر 100 گرم + دارچین 3 قاشق چایخوری)

 

مواد لازم رویه

 

پودر شكر 50 گرم

 

آب پرتقال یا آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و زرده‌های تخم‌‌مرغ، عسل و وانیل را به آن بیفزائید. آن‌گاه آرد و بیكینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به طول 15 سانتیمتر رول كنید و به شكل مارپیچ درآورید.

خمیرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. اكنون بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند و آن را با مواد رویه بیارائید. اینك بیسكویت‌ها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ پودر شكر و آبلیمو یا آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: بیسكویت‌های دارچینیروش تهيه بیسكویت‌های دارچینیمواد لازم بیسكویت‌های دارچینیشيريني پزي با دارچينآموزش بیسكویت‌های دارچینی تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است