Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:47

شيرينی نارگيلی

شيرينی نارگيلی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره............... 185 گرم

پودر قند................ 140 گرم

تخم‌مرغ ..............1 عدد

وانيل.............. 1 قاشق چايخوري

پودر نارگيل ................250 گرم

آرد................... 250 گرم

روش‌تهیه

كره و پودر قند را خوب بزنيد تا تغيير رنگ داده و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده خوب بزنيد. پودر نارگيل را به كمك ليسك اضافه كرده سپس آرد را نيز بيفزاييد تا به صورت خمير لطيفي درآيد. خمير را به قطر 3 سانت باز كنيد. سپس با قالب دلخواه قالب زده و در سيني بچينيد. روي شيريني‌ها را پودر نارگيل و پودر پسته بپاشيد. سپس آنها را در حرارت 350 درجة فارنهايت يا 175 درجة سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینی پزیشيرينی نارگيلیطرز تهیه شيرينی نارگيلیپودر نارگیل تعداد بازديد: 749 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است