Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:30

اسلایس زرد الو

اسلایس زرد الو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 برش

کیک اسفنجی شکلاتی یک عدد (25×25)

مارمالاد زرد آلو یک‌دوم پیمانه

پنیرخامه ای 150گرم

شکر 60 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

آب زردآلو 3 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته 200 گرم

کمپوت زرد آلو 1 قوطی

آشپزباشی - مریم امیری

کیک اسفنجی را داخل قالب کمربندی قراردهید و رویش مارمالاد زرد آلو بمالید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای و شکر را  با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس پودر ژلاتین را روی آب زردآلو بپاشید و به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را همراه با خامة همزده، به مخلوط خامه و پنیر بیفزایید و روی کیک بریزید و رویش را صاف کنید.

اکنون زرد‌آلوها را نصف کنید و هسته‌هایش را درآورید. آن‌گاه زردآلو‌ها را روی کرم پنیر بچینید و دسر را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد .

دسر را برای پذیرائی به اندازة دلخواهتان برش دهید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریشیرینی خونگیشیرینی خوشمزهاسلایس زرد آلواسلایس های تابستانی تعداد بازديد: 2441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است