Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 02:07

کوکی قهوه و گردو

کوکی قهوه و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 35 عدد

کره 125گرم

شکر قهوه ای  100گرم

تخم مرغ  1عدد

قهوه فوری 1قاشق سوپخوری

آب جوش 1قاشق سوپخوری

آرد 260گرم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

گردوی نیمه کرده 100گرم

شکلات تلخ یا شیری برای تزئین 250گرم

آشپزباشی - مریم امیری

کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قهوه را در آب‌جوش حل کنید و همینکه خنک شد، آن را به مخلوط کره و شکر بیفزائید.

حالا مخلوط الک‌کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و مواد را با قاشق هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را با فاصله از هم در سینی چرب بچینید و روی هر کدام یک نیمه گردو بگذارید.

اینک شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد نیمی از آنها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.

آن‌گاه شیرینی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکوکی خوشمزهشیرینی ویژه نوروزشیرینی نوروزیکوکی قهوه و گردوکوکی قهوهکوکی گردومواد لازم کوکی قهوه تعداد بازديد: 2724 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است