Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:03

ووپی پای برفی

ووپی پای برفی

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

بادام آسیاب‌كرده 55 گرم

 

كره نرم  115 گرم

 

شكر ریز 120 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

خامه فرم گرفته حدود 250 گرم

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

پودر شكر 115 گرم

 

آب گرم 1-2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و بادام را بیفزائید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكنواخت شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر و مواد خشك را به این مایه اضافه نمائید و هم بزنید. اكنون مایه فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و دایره‌هائی از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی‌ را بپزید. آن‌گاه سینی را از فر در آورید و 5-10 دقیقه، كنار بگذارید. سپس شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند.

حالا بین هر دو عدد قدری خامه بگذارید و با آیسینگ بیارائید. سپس ووپی پای را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه آیسینگ: پودر شكر را در كاسه ‌ مناسبی الك كنید و كم‌كم آب گرم را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش ووپی پایووپی پای برفیووپی پای خامه ایانواع ووپی پایووپی پای تعداد بازديد: 1808 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است