Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:40

شیرینی نارگیلی شربتی

شیرینی نارگیلی شربتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 عدد

شکر 150 گرم

روغن مایع 75 میلی لیتر

سفیدۀ تخم مرغ 3 عدد

پودر کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل چرب 125 گرم

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

آرد 50 گرم

مواد لازم برای تهیۀ شربت

آب 750 میلی لیتر

شکر 250گرم

چوب دارچین 1 تکۀ کوچک

زعفران حل‌کرده 1 قاشق چایخوری

گلاب 1قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید.

آن گاه شکر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ را همراه با پودر کرم تارتار به آن افزوده و با همزن برقی بزنید.

سپس پودر نارگیل و وانیل را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.

مایۀ بدست آمده بافت درشت و شن مانندی دارد.

می‌توانید مواد را چرخ کنید و  یا با بلندر هم بزنید تا یکدست و منسجم شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

اکنون سفیدۀ باقیمانده را نیز بیفزائید و مایۀ شیرینی را پیوسته هم بزنید(حدود 8 دقیقه) تا شکر کاملا حل شود.

اینک ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایۀ فراهم کرده خنک شود.

آن گاه آرد را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مایۀ نارگیلی را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار یا ساده بریزید و آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی آماده شد، آن را 5 دقیقه در شربت قرار دهید و بعد از شربت خارج کنید و با مغز دلخواه‌تان بیارائید.

روش تهیۀ شربت

آب، شکر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

آن گاه شربت را بجوشانید تا غلیظ شود.

سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

یادآوری

* پودر نارگیل چرب و مرغوب در کیفیت این شیرینی تاثیر بسزائی دارد.

* حرارت دادن به مایۀ این شیرینی جهت داغ زدن، می‌باید کاملا ملایم باشد تا سفیدۀ تخم مرغ نبندد.

برچسب ها: شیرینی نارگیلیشیرینی شربتیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی نارگیلی شربتیدستور تهیه شیرینی نارگیلی شربتیروش تهیه شیرینی نارگیلی شربتیطرز تهیه شیرینی نارگیلی شربتی تعداد بازديد: 1078 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است