Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:48

شيرينی بادامی

شيرينی بادامی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره........................450 گرم          

پودرقند......................یک و یک‌سوم پیمانه       

اسانس وانيل.................1 قاشق چایخوری      

اسانس بادام.......................یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد.....................سه پیمانه و دو سوم پیمانه     

نمك.......................یک‌دوم قاشق چایخوری

بادام آسياب و پودر شده......................1 پیمانه

شكلات شيري ذوب شده.........................مقداري          

پودر بادام و پسته........................مقداري، براي تزيين

 

روش‌تهیه

فر را با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. كف سيني فر را كاغذ بياندازيد. كره را كه در دماي محيط قرار داده‌ايد و كاملاً نرم شده است را به همراه پودرقند بزنيد تا كاملاً سبك و پفي شود. اسانس وانيل و بادام را اضافه و مخلوط كنيد. دو سوم از آرد تركيب شده با نمك را اضافه کرده و با سرعت كم همزن مخلوط كنيد. پودر بادام و بقيه آرد را اضافه كنيد و دوباره با همزن برقي مواد را هم بزنيد تا مخلوط يكدست شود. خمير را داخل قیف با ماسوره‌ای كه براي شيريني باميه استفاده مي كنيد، بريزید و به اشكال دلخواه مثل صدفي و يا شكوفه‌ی كشيده روي كاغذ شکل دهید. شيريني‌ها را به مدت 15 دقيقه تا زماني كه كمي طلايي شوند، در فر بپزيد. بعد از خنك شدن شيريني‌ها را در شكلات ذوب شده فرو برده و سپس در پودر پسته يا بادام بزنيد و روي كاغذ روغني بگذارید تا شكلات سفت شود.

برچسب ها: شيرينی بادامیطرز تهیه شيرينی بادامی تعداد بازديد: 317 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است