Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:39

سوفله كَدایف

سوفله كَدایف

shooroshirin1

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

رشته كدایف 120 گرم

 

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 150 گرم

 

چوب دارچین 2 تكه

 

هل 5 عدد

 

زنجفیل تازه یك تكه 1 سانتیمتری

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

سفیده تخم‌مرغ 6 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری

 

10 قالب مخصوص سوفله را به گنجایش 150 میلی‌لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه رشته‌های كدایف را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا رشته‌ها طلائی‌رنگ شوند.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. حالا شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. دارچین، هل و زنجفیل را بیفزائید و بعد از 5 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید.

همینكه مخلوط شیر خنك شد، رشته‌های كدایف را به آن بیفزائید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا كدایف همه شیر را جذب كند. اكنون زرده‌های تخم‌مرغ را قدری با چنگال بزنید و به مخلوط كدایف و شیر بیفزائید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را كم‌كم به مایه فراهم كرده اضافه كنید. اینك سوفله را در قالب‌های مخصوص بریزید به گونه‌ای كه سوفله تا لبه قالب‌ برسد.

 قالب‌ها را در فر بگذارید و سوفله را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: رشته كدایف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: آموزش سوفلهسوفلهسوفله كَدایفطرز تهیه سوفلهمواد اولیه سوفلهانواع سوفله تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است