Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:48

شيريني بادام و قهوه

شيريني بادام و قهوه

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نسكافه (قهوه فوري)..................... 1 قاشق غذاخوري

آب داغ................. 3 قاشق غذاخوري

پودر بادام...................360 گرم يا 3 پيمانه

شكر..................... 220 گرم يا 1 پيمانه

سفيده تخم‌مرغ (كمي زده شده)..................... 3 عدد

دانة قهوه (بو داده)..................... به تعداد شيريني‌ها

روش‌تهیه

فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. سيني موردنظر را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. در يك كاسة بزرگ نسكافه را در آب داغ حل كرده، پودر بادام، شكر و سفيده‌ها را به آن افزوده و كاملاً با هم مخلوط كنيد تا به شكل ماية غليظي درآيد. سپس به اندازة 1 قاشق چايخوري از مايه برداشته در دست گرد كنيد و با فاصله 3 سانتيمتر از يكديگر در سيني قرار دهيد.

سپس روي هر شيريني يك دانة قهوه قرار داده كمي فشار دهيد. شيريني‌ها را به مدت 15 دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت آنها را در سيني خنك كنيد. اين شيريني در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداري است.

برچسب ها: شیرینیطرز تهیه شیرینی بادامشيريني بادام و قهوه تعداد بازديد: 324 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است