Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:04

حلوای آرد گندم

حلوای آرد گندم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم :

آرد گندم (سنگك) ....................750 گرم

مخلوط روغن مایع و جامد.........................500 گرم

شكر..........................750 گرم

آب ............................3 لیوان (750 میلی‌لیتر)

گلاب ......................1 لیوان (250 میلی‌لیتر)

زعفران ساییده..........................1 قاشق چایخوری

هل ساییده...............1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا آرد را در تابه‌ آلومینیوم یا مسی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن به مشام برسد. سپس روغن را بیفزایید و تفت دهید تا به رنگ خرمایی روشن درآید. در این فاصله شكر، آب و گلاب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شكر حل شود. زعفران را با كمی آب جوش دم كنید. شربت را در دو مرحله كم‌كم به آرد سرخ شده اضافه كنید. در نهایت زعفران و هل را بیفزایید تا رنگ و طعم دلخواه به دست آید. حلوای تهیه شده را در تابه تكان دهید تا كمی براق شود. سپس حلوا را در ظرف بریزید، تزیین نمایید و سرو كنید.

برچسب ها: حلواتزیین حلواحلوا آرد گندمطرز تهیه حلوا آرد گندمحلوا 3 آردحلوا قالبیحلوا مجلسی تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است