Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:47

پنچیک

پنچیک

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 عدد

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

پودر شکر 50 گرم

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد نان  450 گرم

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

کرة‌ نرم شده 60 گرم

شیر ولرم 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

مواد لازم برای تهیه کرم میانی

زردة تخم‌مرغ 3 عدد

شکر  75 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

نشاستة ذرت  35 گرم

شیر 280 میلی‌لیتر(1پیمانه+2 قاشق سوپخوری)

کره  30 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از پودر شکر و آب ولرم را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شد.

آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کنید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

سپس مایه خمیر ورآمده‌، باقیماندة پودر شکر، کره، شیر و تخم‌مرغ را درون این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بر روی خمیر بگیرید و آن را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید.

آن‌گاه هر قسمت را به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی چربکرده شیرینی‌پزی بچینید.

سپس روی خمیرها را بپوشانید و در حدود نیم ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر‌ها دو برابر شود.

حالا رویشان با قلم‌مو شیر بمالید و پنچیک را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک پنچیک‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند و بعد شکاف کوچکی در کنار پنچیک ایجاد کنید و قدری از کرم میانی را داخل آن بریزید.

اکنون پنچیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و رویش پودر شکر بپاشید.

روش تهیۀ کرم میانی

زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیلین و نشاستة ذرت را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شیر را بجوشانید و کم کم به زرده‌های همزده شده بیفزائید.

سپس مایه به دست آمده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

حالا کره را درون کرم بریزید و از روی حرارت بردارید. اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد!

پنچیک نوعی شیرینی از خانوادة دونات است که اولین بار در لهستان تهیه و عرضه شد.

در نوع سنتی آن را با مربای آلو و یا مربای میوۀ گل نسترن یا گل سرخ پر می‌کنند.

برچسب ها: شیرینی لهستانیآشپزباشیافسانه ظروفیپنچیکروش تهیه شیرینی لهستانیمواد لازم برای تهیه پنچیکشیرینی پزی سنتیشیرینی های خوشمزه سنتی تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است