Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:14

کوکی‌فنجانی شکلات و کارامل

کوکی‌فنجانی شکلات و کارامل

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم  250 گرم

 

شکر قهوه‌ای 200 گرم

 

شکر دانه ریز 100 گرم

 

تخم مرغ  2 عدد درشت

 

وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

بیکینگ سودا 1 قاشق چایخوری

 

نمک یک چارم قاشق چایخوری

 

شکلات سفيد خرده كرده برای تزئین حدود 100 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

شکلات چیپسی 280 گرم

 

گردوی خرد کرده 100 گرم

 

خامه صبحانه 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

تافی 60 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

کره و هر دو شکر‌ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد، بیکینگ‌سودا و نمک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر مناسبی قالب بزنید. سپس خمیر‌ها را در قالب‌های مینی مافین قرار دهید. به‌گونه‌ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.

اکنون قالب را در سینی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون مواد میانی را درون خمیر پخته بریزید و پس از خنک شدن، رویشان را با کارامل بپوشانید و با شکلات بیارائید.

روش تهیه سس کارامل: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه تافی را بیفزائید و صبر کنید تا  تافی آب شود. سس کارامل را پس از خنک شدن، مصرف نمائید. 

 

برچسب ها: شیرینی فنجانیکوکی‌فنجانی شکلات و کاراملکوکی فنجانیکوکی شکلات و کاراملکوکی تعداد بازديد: 445 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است