Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:08

دونات شكلاتی

دونات شكلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10 عدد

كرة آبکرده............... ٣٠ گرم

شير................١٢٥ ميلي ليتر (یک دوم پیمانه)

تخم مرغ............... ١ عدد

وانيل شكري................یک دوم  قاشق چايخوري

جوش شيرين................یک‌چهارم  قاشق چايخوري

بيكينگ پودر................... ١قاشق چايخوري

شكر..............٦٠ گرم

آرد................١٦٠ گرم

پودر كاكائو..................20 گرم (حدود 2 قاشق سوپخوری)

 

مواد لازم برای سس شکلاتی

خامة صبحانه.................١٠٠ گرم

شكلات تلخ................٥٠ گرم

آشپزباشی- عارفه ابن‌الرضا :

روش‌تهیه

فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص دونات را با اسپری مخصوص قنادی چرب نمائید. آن‌گاه كره شير، تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي بزنيد و بعد جوش شيرين، بيكينگ پودر و شكر را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد و پودر کاکائو را افزوده و مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنيد. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب‌های دونات بریزید و دوسوم از حجمشان را پر کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و دونات‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید. پس از اطمینان از پخت، قالب را از فر درآورید و بگذارید دونات‌ها روی پنجرة سیمی خنک شوند. حالا روی دونات را با سس شکلاتی و ترافل بیارائید.

روش تهیة سس شکلاتی

خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا سس یکنواختی حاصل شود.

 

خواص وانیل

با نگاهی به تاریخ، متوجه می شویم که از سالها پیش وانیل به طعم بستنی در اروپا تبدیل شده است. به همین روش ، اسپانیا نیز قرن ها وانیل را به شیرینی های شکلات اضافه کرده است. سپس، تاکنون وانیل به عنوان اصلی ترین طعم دهنده کیک، دسر و نوشیدنی ها تولید می شود. همانطور که همه ما می دانیم، وانیل به دلیل داشتن عطر و طعم دلنشین و شیرین به عنوان دسر محبوب و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

برچسب ها: دونات سادهتزیین دوناتدونات شكلاتیطرز تهیه دونات شكلاتی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است