Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:40

ترافل پنیر و بادام

ترافل پنیر و بادام

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 خرده کیک کره‌ای 175 گرم

 

بادام برشته و آسیاب کرده 60 گرم

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

نوتلا 150 گرم

 

شکلات تلخ آبکرده  100 گرم

 

شکلات اضافی حدود 300 گرم

 

خمیر فوندانت به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

خرده‌کیک را با بادام مخلوط کنید و آب پرتقال و پنیر خامه‌ای را به آن بیفزائید. آن‌گاه نوتلا و شکلات تلخ را نیز درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. سپس روی این مخلوط را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا هربار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون ترافل‌ها را در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه ترافل‌ها را در شکلات تلخ یا شیری آبکرده (اضافی) بغلتانید و همینکه سفت شد، ترافل‌ها را مطابق شکل، با خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: ترافلترافل شکلاتیترافل پنیر و بادامترافل پنیریتوپ‌های بادامی تعداد بازديد: 2234 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است