Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 آبان 1398 - 11:10

لینزر کوکی

لینزر کوکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کرۀ نرم شده 250 گرم

شکر دانه ریز 180گرم

وانیلین یک جهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

آرد نول 450 گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

مارمالاد توت فرنگی، آلبالو یا تمشک به میزان لازم

پودر شکر برای روی کوکی به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره، شکر و وانیلین را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با همزن‌برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود و مایۀ صاف و یکنواختی به دست آید.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به مایۀ فراهم کرده بیفزائید.

حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و روی خمیر را با وردنۀ طرحدار نقش بیندازید.

اینک خمیر را با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه سینی را نیم ساعت در یخچال بگذارید.

در این میان فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، بین هر دو عدد مارمالاد بمالید و رویشان اندکی پودر شکر بپاشید.

اکنون لینزر کوکی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

این کوکی در ظرف دردار و در جای خنک تا بیش از یک هفته قابل نگهداری است.

برچسب ها: کیک و شیرینیکوکیآشپزباشیشور و شیرینلینزر کوکیدستور تهیه لینزر کوکیروش تهیه لینزر کوکی تعداد بازديد: 619 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است