Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:15

اسلایس ماکارون

اسلایس ماکارون

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 350 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکر 100 گرم

 

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

کره سرد و خرد کرده 250 گرم

 

شیر سرد  1-2 قاشق سوپخوری

 

شکلات سفید آبکرده برای تزئین به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

شیر عسلی کارامل کرده و سرد شده 1 قوطی (400 گرمی)

 

پودر نارگیل سه و یک چهارم پیمانه

 

خلال بادام 120 گرم

 

اسانس وانیلیک دوم قاشق چایخوری

گروه شیرینی پزی

 

آرد، نمک، شکر، پوست لیمو و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه شیر را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون خمیر‌ها را در قالب‌های مینی مافین قرار دهید.

به ‌گونه‌ایکه کف قالب‌ها را بپوشاند. اینک خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و بعد مواد میانی را درون خمیر بریزید و شیرینی را 15-20 دقیقه دیگر، در فر بپزید.

آن‌گاه شیرینی را از فر درآورید و رویش را با شکلات سفید آبکرده و پودر پسته بیارائید.

یادآوری1: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.  

یادآوری2: برای تهیه شیر عسلی کاراملی؛ قوطی شیر‌عسلی را بدون اینکه باز کنید، به مدت تقریبی 3 ساعت در آب بجوشانید. سپس صبر کنید تا قوطی کاملا خنک شود و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: شیرینی برشیانواع اسلایساسلایس ماکارونآموزش اسلایس ماکارونروش تهیه اسلایس ماکارون تعداد بازديد: 1650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است