Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:18

شیرینی پيروك

شیرینی پيروك

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 150 گرم

 

شكر 90 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مارمالاد به دلخواه 1 پیمانه

 

زرده‌ی تخم مرغ برای تزئین 1 عدد

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب تارتی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. آن‌گاه كره‌ی نرم‌شده و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیكینگ‌پودر اضافه و مخلوط نمائید.

حالا نیم بیش‌تر خمیر را در قالب پهن كنید و به مدت 30 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

سپس بگذارید كمی خنك شود. بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف كنید. اكنون به باقیمانده‌ی خمیر، كمی آرد بیفزائید و روی سطح آردپاشیده، خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید.

حالا با رولت مخصوص شیرینی‌پزی، خمیر را به‌صورت نوارهای باریكی به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به‌صورت ضربدر بگذارید.

سپس روی آن را با زرده‌ی تخم مرغ زرین كنید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی كه روی نوارها طلائی‌رنگ شود، با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اینك پیروك را روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا خنك شود. بعد آن را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی پيروك تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است