Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:45

بیسکویت بلژیکی

بیسکویت بلژیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره..................90 گرم

پودر شکر..............60 گرم

پودر دارچین..................1 قاشق چایخوری

شیر................55  میلی‌لیتر (حدود یک چهارم پیمانه)

نمک................یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد..................200 گرم

 

مواد لازم برای رویه بیسکویت

سفیدة تخم‌مرغ..................1 عدد

شکر................25 گرم

پرک بادام  یا شکر رنگی..............25 گرم

 آشپزباشی - شبنم مدیر دهقان:

روش‌تهیه

فر را با دمای 150درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازة 42×35 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه کره را در کاسة مناسبی بریزید و قدری هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود. سپس پودر شکر، دارچین، شیر و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیر نرمی حاصل شود. اکنون روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه خمیر را درون سینی پهن کنید و مواد رویه را رویش بریزید و به اندازة دلخواهتان برش بزنید و رویش پرک بادام و شکر رنگی بپاشید. اینک سینی را در فر بگذارید و بیسکویت را به مدت تقریبی 20 -30 دقیقه بپزید. بیسکویت‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

روش تهیة رویه بیسکویت

سفیدة تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و قدری هم بزنید تا کف کند. سپس شکر را کم کم بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهبیسکویت بلژیکیطرز تهیه بیسکویت بلژیکی تعداد بازديد: 1275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است