Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:03

پتی فور با عطر بهار نارنج

پتی فور با عطر بهار نارنج

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی  نرم 90 گرم

 

شكر‌ریز 40 گرم

 

بادام آسیاب كرده 30 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

عرق بهار نارنج 2 قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 140 گرم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

مارمالاد تمشك 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سحر سامانی

 

قالب 24 تائی مینی‌مافین را چرب كنید و كنار بگذارید. كره، شكر و بادام را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و عرق بهار نارنج را بیفزائید و مخلوط كنید اكنون سفیده‌ی تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه‌ی فراهم كرده بیفزائید.

حالا آرد را روی مایه الك كنید و به آرامی بالیسك مخلوط كنید.

اینك مایه‌ی به دست آمده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید و هر بار به اندازه‌ی تقریبی یك قاشق چایخوری از آن را درون قالب‌ها بگذارید و رویشان را با پالت صاف كنید.

حالا روی هر یك از آنها حلقه‌هائی از خمیر بگذارید. آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد بپزید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

سپس روی شیرینی پودر شكر بپاشید و با مارمالاد بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.

نكات خواندنی

عرق بهار نارنج كه برای معطر كردن شربت‌ها یا شیرینی‌ها استفاده می‌شود، اعصاب را تقویت و بی‌خوابی را درمان می‌كند.

مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می‌برد و افرادی كه مشكل اختلال خواب دارند، می‌توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف كنند.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآموزش پتی فورانواع پتی فورانواع شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیپتی فور با عطر بهار نارنج تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است