Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:03

بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامه‌ای

بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 90 گرم

 

شكر قهوه‌ای 220 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

پوست لیمو رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 330 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 40 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره، پنیر خامه‌ای و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.

سپس تخم‌مرغ‌ها و پوست لیمو را اضافه‌كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط‌كنید تا مایه، خمیر شود. اكنون هر بار از خمیر به اندازه یك قاشق چایخوری بردارید و به شكل توپ در آورید و در سینی با فاصله 3 سانتیمتر از هم بچینید.

حالا آن را به مدت 15دقیقه در فر، بپزید.

برچسب ها: شیرینی پزیبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویتدستور بیسكویتافسانه اسفندیاریبیسكویت لیموبیسكویت نارگیلبیسكویت پنیر خامه‌ای تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است