Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:58

شکلات با فیلینگ نعنا

شکلات با فیلینگ نعنا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50-60 عدد

خامه صبحانه 180گرم

گلوکز 30 گرم

اسانس نعنا 3-5 قطره

شکلات سفید خرد کرده 250گرم

کره نرم شده 100 گرم

شکلات تلخ  یا شیری  450 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامه گرم شود و بجوشد.

آن‌گاه اسانس نعنا را بیفزائید و این مخلوط را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.

همینکه دمای این مایه به 35 درجه سانتیگراد رسید، کره را به آن افزوده و مخلوط کنید.

سپس روی مایه فراهم کرده را بپوشانید. و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

حالا قالب مخصوص شکلات را با شکلات تلخ یا شیری پر کنید و بعد قالب را برگردانید تا شکلات اضافی خارج شود و پوسته شکلات به دست آید.

اکنون قالب را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و بعد اخل قالب‌ها را با مایه فراهم کرده نعنا پر کنید.

آن‌گاه روی مایه میانی را با شکلات بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.

پس از یکساعت، قالب را از یخچال درآورید و شکلات‌ها را از آن جدا کنید.

برچسب ها: شکلات نعناییآشپزباشیمریم امیریشکلات با فیلینگ نعناشکلات با مغز نعناشکلات نوروزیشکلات ویژه عید تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است