Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:50

شیرینی برنجی با رزهای شكری

شیرینی برنجی با رزهای شكری

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر نرم  75 گرم

 

كره نرم  225 گرم

 

آرد برنج  300 گرم

 

آرد گندم  75 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ  1 عدد

 

گلاب  1 قاشق سوپخوری

 

گلبرگ‌های رز شكری كرده  22 عدد

 

مواد لازم رویه:

 

پودر شكر 150 گرم

 

گلاب  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

رنگ خوراكی  دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

                              

در ظرف مناسبی پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود.

 آن‌گاه مخلوط هر دو آرد، زرده تخم‌مرغ و گلاب را بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 160درجه‌سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی، بپوشانید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر بچینید.

 آن‌گاه سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 15-20 دقیقه، بپزید.

 همین كه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویشان بریزید و با گلبرگ‌های رز شكری بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: پودر شكر را در ظرف مناسبی، بریزید گلاب را بیفزائید تا مایه روانی به دست آید. آن‌گاه به میزان كافی رنگ خوراكی به آن اضافه كنید.

یادآوری1: برای شكری كردن رزها؛ یك عدد سفیده تخم‌مرغ را كمی با چنگال بزنید تا كف كند.

پودر شكر را در ظرفی بریزید و كنار دستتان قرار دهید.

حالا با قلم موی نازكی دو طرف گلبرگ‌های رز را به سفیده تخم‌مرغ آغشته سازید و سپس آنها را درون پودر شكر بغلتانید گلبرگ‌ها را روی صفحه‌ای قرار دهید تا خشك شوند.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيشیرینـی برنجـی با رزهای شكری تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است