Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 08:06

شیرینی میان پر آناناس

شیرینی میان پر آناناس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد 

کره 250 گرم

پودر شکر 100 گرم

زردۀ تخم مرغ 2 عدد

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

شیر خشک قنادی 2 قاشق چایخوری

آرد 350 گرم 

مواد لازم میانی

حلقۀ آناناس 2 عدد

نشاستۀ ذرت 1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل 30 گرم

مغز پسته 25 عدد

پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

آرزو گنجی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه زردۀ تخم مرغ ها، وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.

سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.

اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. 

روش تهیۀ مواد میانی

آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت، پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.

برچسب ها: دستور تهیه شیرینیشیرینی پزیروش تهیه شیرینیآشپزباشیشیرینی خانگیشور و شیرینشیرینی میان پر آناناسشیرینی میان پرشیرینی آناناسی تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است