Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:45

كوكیز كره ای با تمشك

كوكیز كره ای با تمشك

shooroshirin5

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 400 گرم

 

پودر شكر 125 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی سرد خرد كرده 250 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

مارمالاد تمشك یا آلبالو 200 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 200 گرم

 

پاستیل تمشك برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد، پودر شكر و وانیلین را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید. آن‌گاه با نوك انگشتان كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

سپس زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. چنانچه خمیر خشك بود، اندكی آب سرد به آن بیفزائید.

حالا قدری خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را به قطر تقریبی 3 سانتیمتر رول نمائید. اینك روی رول‌های خمیر را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه شیرینی را بپزید.

همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، رویشان قدری مارمالاد بمالید و با خامه‌ی فرم‌ گرفته و پاستیل تمشك بیارائید و برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیکوکیزكوكیز كره ای با تمشكآموزش کوکیزانواع کوکیز تعداد بازديد: 1350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکیز چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است