Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:50

شیرینی برشی با بادام هندی

شیرینی برشی با بادام هندی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  90 گرم

 

شكر 90 گرم

 

آرد 90 گرم

 

پودر كاكائو 1/5 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

شكلات سیاه 200 گرم

 

خامه 125 میلی‌لیتر

 

آب پرتقال 2 قاشق چایخوری

 

بادام هندی 100 گرم

آشپزباشی

 

قالب 11×21 سانتیمتری لوف را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شود. آن‌گاه آرد و پودر كاكائو را با هم الك كنید و به‌تدریج بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید.

بعد مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات سیاه و خامه را با هم تركیب كنید و در ظرف مناسبی بریزید. بعد روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست به‌دست آید. سپس آب پرتقال و بادام هندی را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیآشپزباشیشیرینی برشی با بادام هندیشیرینی با بادام هندیبادام هندی تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است