Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:49

بيسكو يت شكلات و فندق

بيسكو يت شكلات و فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

كرة نرم شدة در دماي محيط...............  200 گرم

پودر شكر ...............130 گرم

وانيلين............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

پوست پرتقال رنده كرده.............. يك‌دوم قاشق چايخوري

زردة تخم‌مرغ  ..............  2 عدد

آرد ............320 گرم

فندق آسياب كرده..............  40 گرم

نمك............. 1 پينچ

شكلات تلخ و يا شيري آبكرده...............  به ميزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

كره، پودر شكر، وانيلين و پوست پرتقال را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد، فندق و نمك را افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبي حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمير فراهم كرده را در كيسة نايلوني بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد تا آمادة باز كردن شود. اكنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد. خميرهاي برش خورده را در سيني شيريني‌پزي داراي كاغذ روغني بچينيد و به مدت تقريبي 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. همينكه بيسكويت‌ها خنك شدند، شكلات‌هاي قالبي را به كمك اندكي شكلات آبكرده، به بيسكويت بچسبانيد. اكنون بيسكويت فندق و شكلات را براي پذيرائي، در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.

 

یادآوری

  شکلات اين بيسكويت در قالب سليكوني شكلات تهيه شده است كه مي‌‌توانيد آن را از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.

  ميل كردن اين بيسكويت شكلاتي، همراه با فنجاني نوشيدگي گرم، در هواي سرد زمستان، بسيار دلپذير است.

 

خواص  فندق

از خواص فندق می‌توان به وجود مواد مغذی فراوان در آن اشاره کرد. هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربی‌های سالم هستند.

برچسب ها: بیسکوییتآموزش شیرینی پزیبيسكو يت شكلات و فندقطرز تهیه بيسكو يت شكلات و فندق تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است